Repository of University of Nova Gorica

Search the repository
A+ | A- | Help | SLO | ENG

Query: search in
search in
search in
search in
* old and bolonia study programme

Options:
  Reset


1 - 3 / 3
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Why, when, and how did yeast evolve alcoholic fermentation?
Jure Piškur, Sofia Dashko, Nerve Zhou, Concetta Compagno, 2014, original scientific article

Found in: ključnih besedah
Summary of found: ...kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija, ...
Keywords: kvasovke, evolucija, metabolizem ogljika, alkoholna fermentacija
Published: 09.05.2017; Views: 2959; Downloads: 102
URL Fulltext (0,00 KB)

2.
Biodiversitet i naturleg gjær i siderproduksjonen i Hardanger
Branka Mozetič Vodopivec, Melita Sternad Lemut, Eivind Vangdal, Lorena Butinar, 2017, professional article

Found in: ključnih besedah
Keywords: biodiverziteta, kvasovke, jabolčno vino, fermentacija
Published: 01.02.2018; Views: 2306; Downloads: 0
.pdf Fulltext (1,36 MB)

3.
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Marko Lesica, Jan Reščič, 2018, interview

Found in: ključnih besedah
Summary of found: ...vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija...
Keywords: grozdje, vino, martinovvo, predelava, alkoholna fermenetacija, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, maceracija
Published: 09.12.2018; Views: 1788; Downloads: 0
.pdf Fulltext (4,31 MB)

Search done in 0 sec.
Back to top