Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity
Avtorji:Vrhovšek, Urška (Avtor)
Mattivi, Fulvio (Avtor)
Gris, E. F. (Avtor)
Ferreira, Eduardo Antonio (Avtor)
Filho, Danilo Wilhelm (Avtor)
Pedrosa, R. C. (Avtor)
Bordigon-Luiz, Marilde T. (Avtor)
Datoteke:URL http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2013.03.002
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:vinska trta, vino, antioksidacija, fenolne spojine
Leto izida:2013
Št. strani:str. 31-40
Številčenje:no. 1, Vol. 31
ISSN:0889-1575
COBISS_ID:3312891 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8.832
URN:URN:SI:UNG:REP:2TODTBEI
DOI:10.1016/j.jfca.2013.03.002 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:2894
Število prenosov:8
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Nazaj