Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:ECOLOGY OF WILD WINE YEASTS AND THEIR ENOLOGICAL POTENTIAL
Avtorji:Cernigoi, Gabrijel (Avtor)
Butinar, Lorena (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
Datoteke:.pdf Gabrijel_Cernigoi.pdf (1,09 MB)
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga (mb11)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Opis:The aim of the study was to investigate and select indigenous yeasts Saccharomyces cerevisiae and non-conventional yeasts that were isolated during this and previous studies, and than evaluate them for wine production by performing micro-scale vinification experiment
Ključne besede:Saccharomyces, non-conventional yeasts, wine, fermentations
Leto izida:2017
Izvor:Nova Gorica
COBISS_ID:4844283 Povezava se odpre v novem oknu
URN:URN:SI:UNG:REP:Q86YTTKK
Število ogledov:4873
Število prenosov:309
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial
Opis:Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina.
Ključne besede:Saccaromyces, ne konvencionalne kvasovke, spontane fermentacije, selekcija


Nazaj