Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:ECOLOGY OF WILD WINE YEASTS AND THEIR ENOLOGICAL POTENTIAL
Avtorji:ID Butinar, Lorena (Mentor) Več o mentorju... Novo okno
ID Cernigoi, Gabrijel (Avtor)
Datoteke:.pdf Gabrijel_Cernigoi.pdf (1,09 MB)
MD5: 4FA5A0D7EDF34484CDAF9BACE0E7F901
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Opis:The aim of the study was to investigate and select indigenous yeasts Saccharomyces cerevisiae and non-conventional yeasts that were isolated during this and previous studies, and than evaluate them for wine production by performing micro-scale vinification experiment
Ključne besede:Saccharomyces, non-conventional yeasts, wine, fermentations
Kraj izida:Nova Gorica
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUNG-3153-43bad906-8311-7bd9-91b3-dc7b3e562a5c Novo okno
COBISS.SI-ID:4844283 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:Q86YTTKK
Datum objave v RUNG:17.07.2017
Število ogledov:6530
Število prenosov:321
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial
Opis:Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina.
Ključne besede:Saccaromyces, ne konvencionalne kvasovke, spontane fermentacije, selekcija


Nazaj