Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Izpis gradiva
A+
|
A-
|
|
SLO
|
ENG
Naslov:
ECOLOGY OF WILD WINE YEASTS AND THEIR ENOLOGICAL POTENTIAL
Avtorji:
ID
Butinar, Lorena
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Cernigoi, Gabrijel
(Avtor)
Datoteke:
Gabrijel_Cernigoi.pdf
(1,09 MB)
MD5: 4FA5A0D7EDF34484CDAF9BACE0E7F901
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo
Opis:
The aim of the study was to investigate and select indigenous yeasts Saccharomyces cerevisiae and non-conventional yeasts that were isolated during this and previous studies, and than evaluate them for wine production by performing micro-scale vinification experiment
Ključne besede:
Saccharomyces
,
non-conventional yeasts
,
wine
,
fermentations
Kraj izida:
Nova Gorica
Leto izida:
2017
PID:
20.500.12556/RUNG-3153-43bad906-8311-7bd9-91b3-dc7b3e562a5c
COBISS.SI-ID:
4844283
NUK URN:
URN:SI:UNG:REP:Q86YTTKK
Datum objave v RUNG:
17.07.2017
Število ogledov:
6530
Število prenosov:
321
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial
Opis:
Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina.
Ključne besede:
Saccaromyces
,
ne konvencionalne kvasovke
,
spontane fermentacije
,
selekcija
Nazaj