Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation
Avtorji:ID Longo, Rocco, Charles Sturt University (Avtor)
ID Blackman, John W., Charles Sturt University (Avtor)
ID Antalick, Guillaume, University of Nova Gorica (Avtor)
ID Torley, Peter J. (Avtor)
ID Rogiers, Suzy Y. (Avtor)
ID Schmidtke, Leigh (Avtor)
Datoteke: Gradivo nima datotek, ki so prostodostopne za javnost. Gradivo je morda fizično dosegljivo v knjižnici fakultete, zalogo lahko preverite v COBISS-u. Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:UNG - Univerza v Novi Gorici
Ključne besede:PLS regression, early harvest, herbaceous, reduced-alcohol, sensory descriptive analysis, volatiles
Leto izida:2017
Št. strani:10
PID:20.500.12556/RUNG-3244-5038e202-d190-9af0-a105-67c6160cde7e Novo okno
COBISS.SI-ID:4891643 Novo okno
DOI:10.1002/jsfa.8434 Novo okno
NUK URN:URN:SI:UNG:REP:B9OBAN6X
Datum objave v RUNG:30.08.2017
Število ogledov:4758
Število prenosov:0
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the Science of Food and Agriculture
Leto izida:2017

Licence

Licenca:CC BY-NC-ND 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.sl
Opis:Najbolj omejujoča licenca Creative Commons. Uporabniki lahko prenesejo in delijo delo v nekomercialne namene in ga ne smejo uporabiti za nobene druge namene.
Začetek licenciranja:30.08.2017

Nazaj