Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Melita Sternad Lemut

Vseh ključnih besed je 61, ki se skupaj pojavijo 70 krat.
5 ključnih besed (8.2 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 14 krat (20 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
4x28.57%diplomske naloge, antociani
2x14.29%vino, senzorika vina, Cabernet Sauvignon
1xdodajanje sveţih jagod med alkoholno fermentacijo, krioekstrakcija, proste aromatične spojine v vinu, vezane aromatične spojine v vinu, vinski zamaški, alternativni pristopi v predelavi grozdja, 'Zelen' (Vitis Vinifera L.), proste aromatične spojine, polifenoli, hidroksicimetne kisline, vinske steklenice, zgodnje odstranjevanje listov, odstranjevanje listov pred cvetenjem, ozon, fenoli, UVB-svetloba, vinogradništvo, razlistanje, flavonoli, skladiščenje, odstranjevanje listov ob tvorbi jagod, metoksipirazini, karbonska maceracija, Merlot, zbitost grozdov, tehnologije pridelave rdečega vina, gray mould, Botrytis cinerea, yeasts, biocontrol, grapevine metabolite, canopy microclimate manipulation, sustainable viticulture, ustavljena fermentacija, zorenje vina, sodi, vpliv lesa, senzorične lastnosti vina, upočasnjena fermentacija, alkoholna fermentacija, dissertations, Investicija, mreže za zaščito pred priči, odstranjevanje listov v območju grozdov, mikroklima, osnovni količinski in kakovostni parametri grozdja in vina, 'Merlot' (Vitis vinifera L.), hlapni tioli., 'Sauvignonasse' (Vitis vinifera L.), Vitis vinifera L. cv. 'Refošk', lastna cena, vrednotenje investicij, hladna predfermentativna maceracija, antocianini, barva vina, les