1x | | dodajanje sveţih jagod med alkoholno fermentacijo, krioekstrakcija, proste aromatične spojine v vinu, vezane aromatične spojine v vinu, vinski zamaški, alternativni pristopi v predelavi grozdja, 'Zelen' (Vitis Vinifera L.), proste aromatične spojine, polifenoli, hidroksicimetne kisline, vinske steklenice, zgodnje odstranjevanje listov, odstranjevanje listov pred cvetenjem, ozon, fenoli, UVB-svetloba, vinogradništvo, razlistanje, flavonoli, skladiščenje, odstranjevanje listov ob tvorbi jagod, metoksipirazini, karbonska maceracija, Merlot, zbitost grozdov, tehnologije pridelave rdečega vina, gray mould, Botrytis cinerea, yeasts, biocontrol, grapevine metabolite, canopy microclimate manipulation, sustainable viticulture, ustavljena fermentacija, zorenje vina, sodi, vpliv lesa, senzorične lastnosti vina, upočasnjena fermentacija, alkoholna fermentacija, dissertations, Investicija, mreže za zaščito pred priči, odstranjevanje listov v območju grozdov, mikroklima, osnovni količinski in kakovostni parametri grozdja in vina, 'Merlot' (Vitis vinifera L.), hlapni tioli., 'Sauvignonasse' (Vitis vinifera L.), Vitis vinifera L. cv. 'Refošk', lastna cena, vrednotenje investicij, hladna predfermentativna maceracija, antocianini, barva vina, les |