1x | | 'Merlot' (Vitis vinifera L.), dodajanje sveţih jagod med alkoholno fermentacijo, proste aromatične spojine v vinu, vezane aromatične spojine v vinu, hlapni tioli., tehnologije pridelave rdečega vina, krioekstrakcija, karbonska maceracija, polifenoli, zgodnje odstranjevanje listov, 'Zelen' (Vitis Vinifera L.), alternativni pristopi v predelavi grozdja, proste aromatične spojine, odstranjevanje listov ob tvorbi jagod, zbitost grozdov, razlistanje, skladiščenje, vinski zamaški, hidroksicimetne kisline, vinske steklenice, vinogradništvo, UVB-svetloba, metoksipirazini, osnovni količinski in kakovostni parametri grozdja in vina, Merlot, flavonoli, ozon, fenoli, odstranjevanje listov pred cvetenjem, mikroklima, senzorične lastnosti vina, vpliv lesa, zorenje vina, alkoholna fermentacija, upočasnjena fermentacija, sustainable viticulture, ustavljena fermentacija, sodi, les, celokupni vtis vina, hrastovi nadomestki, hrastovi sodi, white wine, prolonged maceration, sensorial characteristics, spontaneous fermentation, Botrytis cinerea, gray mould, barva vina, antocianini, hladna predfermentativna maceracija, Vitis vinifera L. cv. 'Refošk', 'Sauvignonasse' (Vitis vinifera L.), mreže za zaščito pred priči, odstranjevanje listov v območju grozdov, lastna cena, vrednotenje investicij, biocontrol, yeasts, canopy microclimate manipulation, grapevine metabolite, Investicija, dissertations, Rebula |