1x | | redčenje grozdja, polifenoli, RHC, tanini, vinarstvo, vršičkanje, redčenje grozdov, water deficit, anthocyanins, grozdje, SWP, gene expression, kakovost, vodni potencial, indeks Ravaz, sorta Zelen, rastni potencial, kakovost grozdja, vigor, listna površina, obremenitev vinske trte, sladkor, dozorevanje, Zelen, rodni nastavek, kakovost pridelka, masa pridelka, water status, ABA, LC-MS
Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', tioli, pre-flowering leaf removal, post-flowering leaf removal, thiols, aromatic compounds, aromatske komponente, razlistanje po cvetenju, mreže za zaščito pred priči, odstranjevanje listov v območju grozdov, mikroklima, osnovni količinski in kakovostni parametri grozdja in vina, Vitis vinifera L. cv. 'Sauvignon blanc', hlapni tioli., LC-MS, ‘Modra frankinja’ (Vitis vinifera L.), distribution, virus titre, fluctuation, ELISA, 'Sauvignonasse' (Vitis vinifera L.), qPCR, grapevine disease, GFLV, redčenje grozdja v fazi vèraison, odstranjevanje listov pred fazo
cvetenja, profil antocianov., Vitis vinifera L., Grapevine fanleaf virus, grapevine, drought |