Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Statistika RUNG
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Diplomska dela (3)
Margareta Lavrenčič:
Vpliv klasične maceracije in maceracije celega grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina Modri pinot
Urban Hlade:
KEMIJSKA IN SENZORIČNA ANALIZA TIPIČNIH AROMATIČNIH LASTNOSTI VIN SORTE 'MODRA FRANKINJA'
Matic Ferjančič:
VPLIV KOVINSKIH IONOV NA IZGUBO SADNE AROMATIKE MLADIH BELIH VIN
Druga dela (50)
Rocco Longo, John W. Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy Y. Rogiers, Leigh Schmidtke:
Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation
Katja Šuklje, Guillaume Antalick, Campbell Meeks, John W. Blackman, Alain Deloire, Leigh Schmidtke:
Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style
Katja Šuklje, Hsiao-Chi Chou, Guillaume Antalick, Leigh M. Schmidtke, John W. Blackman:
Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine
Rocco Longo, John.W Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy.Y Rogers, Leigh Schmidtke:
A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles
Rocco Longo, John W. Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy Y. Rogers, Leigh Schmidtke:
Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches
Guillaume Antalick:
Les esters du vin font leur revolution
Guillaume Antalick:
Australian Wines
Guillaume Antalick:
The diversity of French wines
Guillaume Antalick:
How does Terroir influence wine style? Study case: Sauvignon Blanc wine
Guillaume Antalick:
L'histoire du Beaujolais Nouveau
Guillaume Antalick, Katja Šuklje:
From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
Guillaume Antalick, Katja Suklje:
Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
Guillaume Antalick:
Vinska Slovenija je nebrušeni diamant
Guillaume Antalick:
Naravna ali super naravna vina?
Guillaume Antalick:
Modra frankinja ali zgodba o žabjem kralju
Guillaume Antalick:
So reduktivne note v vinu hudič ali angel varuh?
Guillaume Antalick:
Je tradicija dodana vrednost vinu?
Guillaume Antalick, Marko Lesica, Melita Sternad Lemut, Lorena Butinar, Erika Jež, Branka Mozetič Vodopivec:
e-Klet
Jelena Topić, Lorena Butinar, Guillaume Antalick, Melita Sternad Lemut, Mitja Martelanc, Alen Albreht, Dorota Korte, Branka Mozetič Vodopivec:
The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
Guillaume Antalick:
Pomnljive degustacije 2019
Guillaume Antalick:
Zakaj s kmetijsko zemljo v Sloveniji ne ustvarimo večje vrednosti?
Guillaume Antalick:
Podnebne spremembe in pesem Odisejevih siren
Guillaume Antalick:
Gospa ministrica, kako naprej?
Guillaume Antalick:
Star "software" potrebuje posodobitev
Guillaume Antalick:
Slovenija, butična vinska dežela
Guillaume Antalick:
La vie en rose (Rožnato življenje)
Guillaume Antalick:
Kdaj bomo končno združili moči?
Guillaume Antalick:
Čas za spremembo
Guillaume Antalick:
Rekapitulacija leta 2020 - nekaj lučk v temì
Guillaume Antalick:
Ne, enologija ni škodljiva za pristnost vina
Guillaume Antalick:
Kura brez glave
Guillaume Antalick:
Raziskovalec na področju vinarstva!?
Guillaume Antalick:
Prihodnost slovenskega vinarstva
Guillaume Antalick:
Pomembni so temelji piramide
Guillaume Antalick:
Čas češenj (Le temps des cerises)
Guillaume Antalick:
COVID-19 in senzorični hedonizem
Guillaume Antalick:
Ples z zvezdicami
Guillaume Antalick:
Melodija terroirja
Guillaume Antalick:
Zakaj nasprotovati konvencionalnemu in organskemu vinarstvu?
Guillaume Antalick:
Nadzorovanje aromatične zrelosti grozdja v kontekstu globalnega segrevanja
Festival modre frankinje
8. festival modre frankinje
9. festivala modre frankinje
11. ocenjevanje modrih frankinj v Sevnici
Alain Deloire, Suzy Y. Rogiers, Guillaume Antalick, Anne Pellegrino:
Berry primary and secondary metabolites in response to sunlight and temperature in the grapevine fruit zone
Guillaume Antalick:
Klimaindikatoren und Weinaroma
Šuklje
Guillaume Antalick:
Tipičnost aromatike vina, prodoren pristop
Ingunn Ovsthus, Mitja Martelanc, Tatjana Radovanović, Marko Lesica, Lorena Butinar, Branka Mozetič Vodopivec, Guillaume Antalick:
Chemical composition of apple cider
Mitja Martelanc, Guillaume Antalick, Tatjana Radovanović, Branka Mozetič Vodopivec, Melita Sternad Lemut, Ahmad Hosseini, Valentina Obradović, Josip Mesić, Lorena Butinar:
Aromatic characterization of Graševina wines from Slavonia and Podunavlje sub-regions