Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (1)

  1. Marko Benčina: Analiza kakovostne in ekonomske upravičenosti vpeljave tehnološkega postopka predfermentativne maceracije v predelavi grozdja sorte 'Refošk'

Diplomska dela (2)

  1. Kristina Cotič: VPLIV SONČNEGA OŽIGA IN DEHIDRACIJE GROZDJA V POZNEM DOZOREVANJU NA KAKOVOST GROZDJA (Vitis vinifera L.) IN VINA SORTE 'BARBERA'
  2. Veronika Kos: Pregled pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera l.) 'pinela' in 'zelen' v Vipavski dolini

Druga dela (28)

  1. Jan Reščič: Za dobro rodnost kivija
  2. Jan Reščič: AGRO-AMPELOTEHNIKA MALVAZIJE V ISTRI
  3. Jan Reščič: Tehnologija in vinogradi: analiza in interpretacija podatkov, izmerjenih in obdelanih preko IoT (interneta stvari) in AI (umetne inteligence)
  4. Jan Reščič, Marko Lesica: Ko iz grešnega nastane pravo vino
  5. Jan Reščič: Razpoložljivost hranil za vinsko trto v Vipavski dolini
  6. Jan Reščič: Pinela od vinograda do kozarca
  7. Jelena Topić Božič, Jan Reščič, Martina Bergant Marušič, Darja Lisjak, Branka Mozetič Vodopivec, Lorena Butinar: Occurence of biogenic amine - producing lactic acid bacteria in Refošk grape and wine
  8. Aysel Salimova, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Lorena Butinar: Arbuscular mycorrhizal funghi in the case of water management of the fungus resistant varieties
  9. Jan Reščič: Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktih
  10. Jan Reščič: Vinska trta od jeseni do pomladi
  11. Jan Reščič: Prilagajanje pridelave vina podnebnim spremembam: novi izzivi v vinogradništvu
  12. Jan Reščič: Opinions and measures on climate change in the vine and wine sector: a view on the future
  13. Francesco Petruzzellis, Sara Natale, Luca Bariviera, Alberto Calderan, Alenka Mihelčič, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Katja Šuklje, Klemen Lisjak, Andreja Vanzo, Andrea Nardini: High spatial heterogeneity of water stress levels in Refošk grapevines cultivated in Classical Karst
  14. Jan Reščič: Lokalne sorte vinske trte - njihov pomen in značilnosti
  15. Jan Reščič, Erika Jež: Pinela in zelen
  16. Viticulture Data Journal
  17. Food chemistry
  18. Matjaž Zgonik, Barbara Pfeifer, Jan Reščič: Intervju: Jan Reščič, doktor znanosti
  19. Erika Jež, Jan Reščič: Sodobno vinogradništvo in vinarstvo
  20. Od oljk do vinske trte
  21. Jan Reščič, Alain Deloire, Anne Pellegrino, Katja Šuklje: Podnebne spremembe v vinogradih: prilagajanje na sušni stres
  22. Jan Reščič, Erika Jež, Urban Česnik: Moderni pristopi v pripravi in izvedbi raziskovalnega dela za nadarjene učence na področju naravoslovja
  23. Erika Jež, Elisa Pellegrini, Lorena Butinar, Jan Reščič, Marco Contin: Do microplastics in vineyard soil affect the bioavailability of vine nutrition?
  24. Erika Jež, Jan Reščič: Regenerativno vinogradništvo
  25. Elena Farolfi, Jan Reščič: Time vs drought
  26. Lahko v Sloveniji ostanemo brez določenih vinskih sort?
  27. Elena Farolfi, Jan Reščič, Jacobs Spencer Harrison, Astrid Forneck, Jose Carlos Herrera: Drought and temperature interaction on leaf hydraulic traits in grapevine
  28. E. Ganina: The distribution of 'Refošk' and 'Refosco dal Peduncolo Rosso' grape (Vitis vinifera L.) varieties in the cross-border region and the characterization of related wines