Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
Univerza v Novi Gorici
O Univerzi
Študij
Raziskave
Repozitorij Univerze v Novi Gorici
Uvodnik
Iskanje
Brskanje
Statistika
Prijava
Statistika RUNG
A+
|
A-
|
SLO
|
ENG
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (1)
Marko Benčina:
Analiza kakovostne in ekonomske upravičenosti vpeljave tehnološkega postopka predfermentativne maceracije v predelavi grozdja sorte 'Refošk'
Diplomska dela (2)
Kristina Cotič:
VPLIV SONČNEGA OŽIGA IN DEHIDRACIJE GROZDJA V POZNEM DOZOREVANJU NA KAKOVOST GROZDJA (Vitis vinifera L.) IN VINA SORTE 'BARBERA'
Veronika Kos:
Pregled pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera l.) 'pinela' in 'zelen' v Vipavski dolini
Druga dela (28)
Jan Reščič:
Za dobro rodnost kivija
Jan Reščič:
AGRO-AMPELOTEHNIKA MALVAZIJE V ISTRI
Jan Reščič:
Tehnologija in vinogradi: analiza in interpretacija podatkov, izmerjenih in obdelanih preko IoT (interneta stvari) in AI (umetne inteligence)
Jan Reščič, Marko Lesica:
Ko iz grešnega nastane pravo vino
Jan Reščič:
Razpoložljivost hranil za vinsko trto v Vipavski dolini
Jan Reščič:
Pinela od vinograda do kozarca
Jelena Topić Božič, Jan Reščič, Martina Bergant Marušič, Darja Lisjak, Branka Mozetič Vodopivec, Lorena Butinar:
Occurence of biogenic amine - producing lactic acid bacteria in Refošk grape and wine
Aysel Salimova, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Lorena Butinar:
Arbuscular mycorrhizal funghi in the case of water management of the fungus resistant varieties
Jan Reščič:
Rezultati o poskusih namakanja v letu 2019; predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktih
Jan Reščič:
Vinska trta od jeseni do pomladi
Jan Reščič:
Prilagajanje pridelave vina podnebnim spremembam: novi izzivi v vinogradništvu
Jan Reščič:
Opinions and measures on climate change in the vine and wine sector: a view on the future
Francesco Petruzzellis, Sara Natale, Luca Bariviera, Alberto Calderan, Alenka Mihelčič, Jan Reščič, Paolo Sivilotti, Katja Šuklje, Klemen Lisjak, Andreja Vanzo, Andrea Nardini:
High spatial heterogeneity of water stress levels in Refošk grapevines cultivated in Classical Karst
Jan Reščič:
Lokalne sorte vinske trte - njihov pomen in značilnosti
Jan Reščič, Erika Jež:
Pinela in zelen
Viticulture Data Journal
Food chemistry
Matjaž Zgonik, Barbara Pfeifer, Jan Reščič:
Intervju: Jan Reščič, doktor znanosti
Erika Jež, Jan Reščič:
Sodobno vinogradništvo in vinarstvo
Od oljk do vinske trte
Jan Reščič, Alain Deloire, Anne Pellegrino, Katja Šuklje:
Podnebne spremembe v vinogradih: prilagajanje na sušni stres
Jan Reščič, Erika Jež, Urban Česnik:
Moderni pristopi v pripravi in izvedbi raziskovalnega dela za nadarjene učence na področju naravoslovja
Erika Jež, Elisa Pellegrini, Lorena Butinar, Jan Reščič, Marco Contin:
Do microplastics in vineyard soil affect the bioavailability of vine nutrition?
Erika Jež, Jan Reščič:
Regenerativno vinogradništvo
Elena Farolfi, Jan Reščič:
Time vs drought
Lahko v Sloveniji ostanemo brez določenih vinskih sort?
Elena Farolfi, Jan Reščič, Jacobs Spencer Harrison, Astrid Forneck, Jose Carlos Herrera:
Drought and temperature interaction on leaf hydraulic traits in grapevine
E. Ganina:
The distribution of 'Refošk' and 'Refosco dal Peduncolo Rosso' grape (Vitis vinifera L.) varieties in the cross-border region and the characterization of related wines