Repozitorij Univerze v Novi Gorici

Statistika RUNG
A+ | A- | SLO | ENG

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Diplomska dela (3)

  1. Margareta Lavrenčič: Vpliv klasične maceracije in maceracije celega grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina Modri pinot
  2. Urban Hlade: KEMIJSKA IN SENZORIČNA ANALIZA TIPIČNIH AROMATIČNIH LASTNOSTI VIN SORTE 'MODRA FRANKINJA'
  3. Matic Ferjančič: VPLIV KOVINSKIH IONOV NA IZGUBO SADNE AROMATIKE MLADIH BELIH VIN

Druga dela (50)

  1. Rocco Longo, John W. Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy Y. Rogiers, Leigh Schmidtke: Harvesting and blending options for lower alcohol wines: a sensory and chemical investigation
  2. Katja Šuklje, Guillaume Antalick, Campbell Meeks, John W. Blackman, Alain Deloire, Leigh Schmidtke: Grapes to wine: the nexus between berry ripening, composition and wine style
  3. Katja Šuklje, Hsiao-Chi Chou, Guillaume Antalick, Leigh M. Schmidtke, John W. Blackman: Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine
  4. Rocco Longo, John.W Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy.Y Rogers, Leigh Schmidtke: A comparative study of partial dealcoholisation versus early harvest: Effects on wine volatile and sensory profiles
  5. Rocco Longo, John W. Blackman, Guillaume Antalick, Peter J. Torley, Suzy Y. Rogers, Leigh Schmidtke: Volatile and sensory profiling of Shiraz wine in response to alcohol management: comparison of harvest timing versus technological approaches
  6. Guillaume Antalick: Les esters du vin font leur revolution
  7. Guillaume Antalick: Australian Wines
  8. Guillaume Antalick: The diversity of French wines
  9. Guillaume Antalick: How does Terroir influence wine style? Study case: Sauvignon Blanc wine
  10. Guillaume Antalick: L'histoire du Beaujolais Nouveau
  11. Guillaume Antalick, Katja Šuklje: From the vineyard to the glass: How to assess red grape aromatic maturity with simple physiological indicators
  12. Guillaume Antalick, Katja Suklje: Controlling grape aromatic maturity in the context of global warming
  13. Guillaume Antalick: Vinska Slovenija je nebrušeni diamant
  14. Guillaume Antalick: Naravna ali super naravna vina?
  15. Guillaume Antalick: Modra frankinja ali zgodba o žabjem kralju
  16. Guillaume Antalick: So reduktivne note v vinu hudič ali angel varuh?
  17. Guillaume Antalick: Je tradicija dodana vrednost vinu?
  18. Guillaume Antalick, Marko Lesica, Melita Sternad Lemut, Lorena Butinar, Erika Jež, Branka Mozetič Vodopivec: e-Klet
  19. Jelena Topić, Lorena Butinar, Guillaume Antalick, Melita Sternad Lemut, Mitja Martelanc, Alen Albreht, Dorota Korte, Branka Mozetič Vodopivec: The influence of selected indigenous yeasts on Pinot Noir wine colour properties
  20. Guillaume Antalick: Pomnljive degustacije 2019
  21. Guillaume Antalick: Zakaj s kmetijsko zemljo v Sloveniji ne ustvarimo večje vrednosti?
  22. Guillaume Antalick: Podnebne spremembe in pesem Odisejevih siren
  23. Guillaume Antalick: Gospa ministrica, kako naprej?
  24. Guillaume Antalick: Star "software" potrebuje posodobitev
  25. Guillaume Antalick: Slovenija, butična vinska dežela
  26. Guillaume Antalick: La vie en rose (Rožnato življenje)
  27. Guillaume Antalick: Kdaj bomo končno združili moči?
  28. Guillaume Antalick: Čas za spremembo
  29. Guillaume Antalick: Rekapitulacija leta 2020 - nekaj lučk v temì
  30. Guillaume Antalick: Ne, enologija ni škodljiva za pristnost vina
  31. Guillaume Antalick: Kura brez glave
  32. Guillaume Antalick: Raziskovalec na področju vinarstva!?
  33. Guillaume Antalick: Prihodnost slovenskega vinarstva
  34. Guillaume Antalick: Pomembni so temelji piramide
  35. Guillaume Antalick: Čas češenj (Le temps des cerises)
  36. Guillaume Antalick: COVID-19 in senzorični hedonizem
  37. Guillaume Antalick: Ples z zvezdicami
  38. Guillaume Antalick: Melodija terroirja
  39. Guillaume Antalick: Zakaj nasprotovati konvencionalnemu in organskemu vinarstvu?
  40. Guillaume Antalick: Nadzorovanje aromatične zrelosti grozdja v kontekstu globalnega segrevanja
  41. Festival modre frankinje
  42. 8. festival modre frankinje
  43. 9. festivala modre frankinje
  44. 11. ocenjevanje modrih frankinj v Sevnici
  45. Alain Deloire, Suzy Y. Rogiers, Guillaume Antalick, Anne Pellegrino: Berry primary and secondary metabolites in response to sunlight and temperature in the grapevine fruit zone
  46. Guillaume Antalick: Klimaindikatoren und Weinaroma
  47. Šuklje
  48. Guillaume Antalick: Tipičnost aromatike vina, prodoren pristop
  49. Ingunn Ovsthus, Mitja Martelanc, Tatjana Radovanović, Marko Lesica, Lorena Butinar, Branka Mozetič Vodopivec, Guillaume Antalick: Chemical composition of apple cider
  50. Mitja Martelanc, Guillaume Antalick, Tatjana Radovanović, Branka Mozetič Vodopivec, Melita Sternad Lemut, Ahmad Hosseini, Valentina Obradović, Josip Mesić, Lorena Butinar: Aromatic characterization of Graševina wines from Slavonia and Podunavlje sub-regions